01 ”ECO”GRAFIE RAPIDĂ

”ECO”GRAFIA  RAPIDĂ  A STĂRII DE SĂNĂTATE ORGANIZAȚIONALĂ

Sistem ECO relevă atuurile și vulnerabilitățile fiecărui colectiv de muncă, așteptările,  sau disponibilitatea pentru implicare a angajaților de pe diferite niveluri ierarhice.

02 VERIFICAREA EFICIENȚEI

VERIFICAREA EFICIENȚEI PRACTICILOR ȘI PROCEDURILOR ACTUALE

Sistem ECO permite verificarea și compararea eficienței practicilor și procedurilor organizaționale, atât la nivel general cât și pentru fiecare colectiv în parte.

03 SUPORT CONSTANT

SUPORTUL  CONSISTENT PENTRU LUAREA DECIZIILOR

Sistem ECO oferă informații valoroase care trimit, fie la soluții practice, optimizări punctuale, fie la insight-uri valoroase pentru deciziile strategice pe termen lung.

04 MONITORIZAREA EVOLUȚIILOR

MONITORIZAREA  EVOLUȚIILOR  FACTORILOR  INTERNI

Sistem ECO oferă certitudinea diagnosticării la timp și a  monitorizării constante a evoluțiilor factorilor organizaționali interni, evoluții inerente presiunilor socio-economice actuale.

05 IMPLICAREA ANGAJAȚILOR

IMPLICAREA ANGAJAȚILOR ȘI SESIZAREA OPORTUNITĂȚILOR

ECOgrafiile periodice pot oferi șansa implicării angajaților  în analiza și optimizarea  procedurilor organizaționale și identificarea unor oportunități sau soluții punctuale pentru rezolvarea problemelor

06 IDENTIFICAREA POTENȚIALULUI

IDENTIFICAREA POTENȚIALULUI DE DEZVOLTARE/ LEADERSHIP

Sistem ECO permite identificarea stilului de leadership manifest sau a potențialului de dezvoltare al liderului actual, atunci când este posibilă compararea percepțiilor angajaților din colective similare.

07 PREGĂTIREA SCHIMBĂRII

PREGĂTIREA SAU EVALUAREA SCHIMBĂRII  ORGANIZAȚIONALĂ.

Prin precizie și posibilitatea comparării rezultatelor, Sistem ECO este o procedură ideală pentru pregătirea schimbărilor strategice sau pentru evaluarea efectelor schimbărilor organizaționale recurente

Aflați mai multe!

+40 755 046 046

contact@sistemeco.ro